EEN PLAATJE, OOK DE PRIJS

Ben je op zoek naar een appartement met randstedelijke allure, tegen een uiterst redelijke prijs? Een appartement bij het hart van de stad? Helder & licht en goed op de zon? En ook nog eens aantrekkelijk geprijsd?

 

SUPERLICHT & ENERGIEZUINIG APPARTEMENT

Het appartement, uit 2007, heeft een heerlijk binnenbalkon en een eigen parkeerplaats. Alle kamers en het balkon hebben een schuifpui vanaf de vloer tot aan het plafond, die over de volle breedte opengeschoven kan worden en volledig van glas is. Dat maakt het appartement tot een superlicht en ongelofelijk energiezuinige woning. De woonvertrekken lopen fraai in elkaar over. Het appartement is uitmuntend onderhouden en perfect geïsoleerd.

 

INDELING

Een appartement met ruimte, licht en uitzichtHet appartementengebouw beschikt over een gesloten entree met videofoon, lift en trappenhuis. De woning zelf wordt betreden via een ruime hal met garderobe, zwevend toilet, meterkast en eigen cv/ventilatiekast. Verder is er een bergruimte, die ook geschikt is voor een was- en droogmachine. De zonnige woonkamer met ruime open keuken is vooral groot en licht. In de keuken vind je een koelkast, een heteluchtoven, een vaatwasser en een vierpits gaskomfoor. Direct aan de grote woonkamer grenst een tweede, eveneens flinke kamer. Deze kan als werk-, eet- of slaapkamer worden gebruikt. Van de derde ruimte, een royale master bedroom, zijn zelfs twee slaapkamers te maken. Zo groot is dat vertrek. Verder zijn alle vertrekken, via een glazen schuifwand, verbonden met het pal op het zuiden gelegen binnenbalkon, vanwaar je uitzicht hebt op dennen en platanen. De moderne badkamer heeft een open douche en twee luxe wastafels.

 

PARKEERGARAGE

In de parkeergarage, in de kelder van het complex, heb je een eigen parkeerplaats, waar je de auto of fietsen stalt. Er is een berging van vele kubieke meters groot. De garage heeft een autolift en het hele complex is beveiligd. Kijk voor meer informatie en foto's op Funda.

Open Huis zaterdag 1 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

TEKST RUUD VAN ESPEN | DESIGN FAAM | FOTOGRAFIE LEO DE BOER